Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Türkiyenin Yeni Trendi PANJUR ÇİT

Türkiyenin Yeni Trendi PANJUR ÇİT

admin admin -
1 0

Türkiyenin Yeni Trendi PANJUR ÇİT

 

 

 

Panjur çit bahçe ve dekorasyonlarında son derece teknolojik olarak ortaya çıkarılmış profesyonel kaynaklardan bir tanesidir. Sağlamlığı duruşu ve görselliği ile teknolojiye uygun yepyeni çitlerle tanışmak ister misiniz? Yeşil alanlarda kendi sınırlarını belirlemek isteyenlerin yepyeni ve teknolojik tercihi olan panjur çit sistemleri çitlerde özel koruma ve sınırlama avantajları bulunmaktadır. Özel ölçülere göre tamamlanan ve istenilen renkte monte edilen çitlerin oldukça sağlam yapısı da dikkat çekici olmaktadır. Bahçe sınırlarında balkon ve diğer dekorasyon tasarımlarında kafeterya ve restoranlarda bile tercih edilen panjur çit fiyatları sisteminde eski ve yeni modellerin tartışıldığı yepyeni bir teknoloji olarak beğeniye sunulmaktadır. Yepyeni bir teknoloji sistemi olarak ortaya çıkan panjur çitler özel alanlarda müstakil ev ve bahçelerde tatil köylerinde restoranlarda ve çevre düzenlemesini özenle yapmak isteyen profesyonel çevre düzenleyicilerin tercihi olarak gelişmektedir. Yapım aşaması ve montajlama süresi de oldukça avantajlı ve kaliteli olan bu çiftlerde dış etkenlere dayanıklılık da söz konusu olmaktadır. Dış etkenleri ve çevre koşullarına göre de oldukça dayanıklı olan  panjur çit  sistemlerinde oldukça çeşitli ve farklı diyebileceğimiz avantajlar ve farklı kriterler bulunmaktadır.  Panjur Çitler Tekstüre boya ile boyandığından çizilmeye, korozyona, pas yapmaya, ve darbeye karşı dayanıklıdırlar. Panjur Çitlerin direkleri ise 60x60x1,5 mm Galvaniz Profilden İmal Edilmektedir.

 

 

 

Yüksek Güvenlik Çitlerinde Özel Üretim Dönemi

 

 

Yüksek güvenlik çiti her açısından modernlik ve rahatlık sağlayan bir konfor olarak ihtiyaç duyulduğu anda her yerde kullanılabilmektedir. Özellikle seçilen yaşam alanlarına uygun bir kriter taşıyan aynı zaman da villa iş yeri ve okul gibi güvenliği ön planda tutmak için tercih edilen bu modeller hem avantajlı bir serüven ortaya koymaktadır. İnsanların tercihlerini yansıtan modelleri ile pek çok ürün yelpazesi bulunmaktadır. Konfor seçimler ve tercihler alanında büyük kriterlere sahip olan bu çitler uzunluğu büyüklüğü ve kapasitesi ile her zaman her yerde tercih edilebilir olmaktadır. Çitler yer belirleme sınır belirleme ve güvenlik açısından kullanılabildiği gibi insanların görsel olarak da beğenisine sunulan tercihlere göre kategori halinde bulunmaktadır. Aynı zamanda özel villa ve konutlarda da tercih edilerek insan ihtiyaçlarına en yakın seviyelerde ve ürün yelpazeleri ile en çekici noktalarda bulunmaktadır. Özellikle kişisel alanlarda ağaç ve yapraklarla süsleme imkanına da sahip olan bu çiftlerin tercih edilmesi zor zamanlarda oldukça fazla görülmektedir. Bu çitler özellikle güvenlik ve kapasitesine göre değil görselliği yüksek olması ve görsel bir sıralama oluşturmaktadır.

 

 

Dekoratif Ve Uygun Fiyatlı Olması Nedeniyle En  Popüler Ürün PANEL ÇİT !

 

 

Dekoratif ve uygun fiyatlı olması nedeniyle panel çit uygulamaları popülerliğini her geçen gün biraz daha arttırır. Ev, iş yeri ya da bahçe olmak üzere birbirinden farklı mekanlarda kullanıma uygun olan bu tür paneller etkili bir güvenlik sağlanmasına zemin hazırlar. Farklı mekanlarda kullanmak istemeniz halinde ise taşınması son derece pratiktir.

  • Uzman çalışanlarımız panel çit üretimi yaparken her zaman müşterilerin beklentilerini göz önünde tutar.
  • Estetik kaygınız varsa ve daha modern bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız değişik model alternatifleri de bulunur.
  • Farklı tel örgü ya da panel sistemlerine göre daha uygun fiyatlı olması nedeniyle sıklıkla tercih edilir.
  • Görünümü rahatsız edici olmadığı gibi boyutları ise istekleriniz doğrultusunda hazırlanır.

Sipariş vermeden önce nasıl bir model istediğinizi detaylı olarak belirtmeniz yeterlidir. Kısa süre içerisinde sonuç alabilmeniz adına uzman personeller eksiksiz olarak çalışmalarını sürdürürler.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir