Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Dursun Özbek Açıkladı, Galatasaray Sol Bek Transferi Çalışmalarına Başladı

Dursun Özbek Açıkladı, Galatasaray Sol Bek Transferi Çalışmalarına Başladı

admin admin -
3 0

Dursun Özbek Açıkladı, Galatasaray Sol Bek Transferi Çalışmalarına Başladı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımın sol bek pozisyonunu güçlendirmek adına devre arası transfer döneminde çalışmalara başladıklarını duyurdu. Sarı-Kırmızılı ekipte devre arası transfer hareketliliği başlıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sol bek pozisyonunda takımı güçlendirmek amacıyla erkenden harekete geçtiklerini açıkladı. Bu hamle, takımın İspanyol sol beki Angelino’nun geleceğine dair belirsizlikleri beraberinde getiriyor.

Angelino’nun Ayrılık İhtimali Artıyor

Galatasaray’ın İspanyol sol beki Angelino’nun performansından memnun kalmayan Teknik Direktör Okan Buruk’un, oyuncuyla yollarını ayırma düşüncesi ortaya çıktı. 26 yaşındaki futbolcu, sezon başında Leipzig’den kiralık olarak katıldığı Galatasaray’da 19 resmi maça çıkarken, sözleşmesinde yer alan 20 maç kriterine ulaşması durumunda devreye girecek 6 milyon Euro’luk opsiyonunun gündemde olduğu belirtiliyor. Başkan Dursun Özbek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Onunla ilgili çalışmalarımıza erkenden başladık. En kısa sürede bu konuyu halledeceğiz.” dedi.

Alternatifler Gözden Geçiriliyor

Galatasaray’da sol bek pozisyonunda forma giyen bir diğer oyuncu olan Kazımcan Karataş’ınperformansı ise takım içinde değerlendiriliyor. 20 yaşındaki genç futbolcu, geçtiğimiz yıl Altay’dan transfer edildi ancak beklenen katkıyı sağlayamadı. Galatasaray yönetimi, sol bek pozisyonunda güçlü bir alternatif arayışında olduğunu belirterek, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılacak olan transferin, takımın ikinci yarıdaki performansına olumlu etki yapması bekleniyor. Devre arası transfer sezonunun yaklaşmasıyla birlikte, Galatasaray taraftarları da kulübün gelecekteki sol bek hamlelerini merakla bekliyor. trwin güncel giriş adresi

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir