Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ferrari’nin Yeni Formula 1 Aracı Heyecanla Bekleniyor, İddialara Göre 13 Şubat’ta Görücüye Çıkabilir

Ferrari’nin Yeni Formula 1 Aracı Heyecanla Bekleniyor, İddialara Göre 13 Şubat’ta Görücüye Çıkabilir

admin admin -
1 0

Ferrari’nin Yeni Formula 1 Aracı Heyecanla Bekleniyor, İddialara Göre 13 Şubat’ta Görücüye Çıkabilir

Formula 1 dünyası, 2024 sezonuna hazırlık yaparken, Ferrari’nin yeni aracıyla ilgili heyecan verici bir gelişme yaşanıyor. İtalyan ekibi, yeni aracını 13 Şubat’ta tanıtabilir. Motorsport İtalya’nın haberine göre, Ferrari tüm ekibiyle seferber olmuş durumda ve yeni aracında önemli değişikliklere gidecek.

Yeni Difüzör ve Küçük Vites Kutusu İddiası

Ferrari’nin iddialara göre yeni aracı, daha büyük bir difüzörle donatılacak ve vites kutusu, geçen sezonki modele göre daha kompakt hale getirilecek. Bu değişikliklerle birlikte takım, performansını artırmayı ve rakiplerine karşı avantaj sağlamayı hedefliyor.

Ferrari’nin hedef tarihi olan 13 Şubat, Formula 1 tutkunları için büyük bir merak konusu haline geldi. Eğer bu tarihte tanıtım gerçekleşmezse, en geç 15 Şubat’ta aracın görücüye çıkması bekleniyor.

“SF-24” İsim İddiası ve Sürücü Anlaşmaları

Geçen sezon aracını “SF-23” olarak adlandıran Ferrari’nin yeni aracının ismi henüz açıklanmadı. Ancak iddialara göre, aracın ismi “SF-24” olacak. Ayrıca, Ferrari’nin sözleşmeleri 2024 sezonu sonunda sona erecek iki pilotuyla da yeni anlaşmalara yaklaştığı belirtiliyor. Monakolu pilot Charles Leclerc’in 2027 yılına kadar takımda kalacağı öne sürülürken, 2023 sezonunda Red Bull pilotları dışında tek yarış galibiyeti alan Carlos Sainz ile de 2026’ya kadar uzanan bir anlaşma yapılacağı iddia ediliyor.

Bu gelişmelerin ışığında, Formula 1 severlerin heyecanla beklediği 13 Şubat tarihi, Ferrari’nin yeni aracını tanıtıp tanıtmayacağı konusunda büyük bir soru işaretini beraberinde getiriyor. . aspercasino lisans

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir