Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İtalya’da Gündem Yine Kenan Yıldız! Del Piero, Yıldız’ı Evlat Edindi

İtalya’da Gündem Yine Kenan Yıldız! Del Piero, Yıldız’ı Evlat Edindi

admin admin -
2 0

 

İtalya’da Gündem Yine Kenan Yıldız! Del Piero, Yıldız’ı Evlat Edindi

İtalya’nın Serie A devi Juventus’ta bu sezon gösterdiği müthiş performansla adından söz ettiren A Milli Takım’ın genç yeteneği Kenan Yıldız, futbol kariyerindeki yükselişiyle bir kez daha gündemde. Kenan Yıldız, Juventus formasıyla attığı goller ve sergilediği üstün performansla tüm dünyanın dikkatini çekerken, bu kez dikkat çeken bir manşetle geliyor.

Del Piero’nun Tebriği ve Evlat Edinme Haberi

Genç yetenek, futbol kariyerindeki yükselişini idolü olarak belirlediği Alessandro Del Piero’ya borçlu. Del Piero’nun kendisini bizzat tebrik etmesi, ikilinin arasındaki bağları daha da güçlendirdi. La Gazetta dello Sport’un detaylı bir şekilde ele aldığı habere göre, Del Piero’nun Kenan Yıldız’ı evlat edindiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Del Piero ve Yıldız’ın Arkadaşlığı

Juventus’un efsane ismi Del Piero, Kenan Yıldız’ın Almanya karşısında attığı muazzam golü Instagram hikayesinde paylaştı. İtalyan basını, genç yetenek Kenan Yıldız’ın gol sevincini Del Piero’ya benzetirken, Del Piero’nun paylaşımında yer alan “Kenan Yıldız’ın Almanya’ya attığı golde Del Piero gol sevinci” ifadeleri, ikilinin arasındaki özel bağı gözler önüne serdi.

Kenan Yıldız’ın Parlak Performansı

Bu sezon beşi Serie A, ikisi İtalya Kupası olmak üzere toplam yedi maçta forma giyen Kenan Yıldız, Frosinone ve Salernitana karşısında attığı gollerle adından söz ettirdi. 18 yaşındaki genç futbolcu, Juventus’un geleceğinde önemli bir rol oynayabilecek potansiyele sahip. megapari telegram

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir