Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsunspor’da Transfer Hareketliliği: Yeni Yıldızlar Yolda mı?

Samsunspor’da Transfer Hareketliliği: Yeni Yıldızlar Yolda mı?

admin admin -
1 0

Samsunspor’da Transfer Hareketliliği: Yeni Yıldızlar Yolda mı?

Samsunspor’un transfer gündemi merak konusu olmaya devam ediyor. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, takımın eksik noktalarında hoca raporu doğrultusunda İstanbul’da yoğun bir mesai harcandığını belirtti. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın liderliğindeki ekip, mevcut kadrodaki eksiklikleri gidermek ve takımı güçlendirmek için titiz bir çalışma yürütüyor. Transfer süreciyle ilgili beklenen gelişmeler, 9 Şubat’a kadar devam edecek gibi görünüyor.

Samsunspor’un transfer stratejisinde bir diğer dikkat çeken gelişme ise bir kargo firması ile yapılan sponsorluk anlaşması oldu. İmza töreninde konuşan Başkan Vekili Veysel Bilen, mevcut kadroya duydukları güveni vurgulayarak, “Eksik noktaları hocamızın raporu doğrultusunda, başkanımızın kurduğu ekip ile İstanbul’da yoğun bir mesai harcayarak gideriyoruz. Sabırla çalışarak, transfer sürecini en verimli şekilde tamamlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Mickael Tırpan Ayrılışı ve Samsunspor’un Karakteri

Geçtiğimiz günlerde Mickael Tırpan’ın ailevi nedenlerle takımdan ayrılmasına da değinen Veysel Bilen, “Samsunspor’a kabiliyetleriniz ile gelirsiniz, karakterinizle kalırsınız” dedi. Tırpan’ın ayrılışına saygı gösterdiklerini belirten Bilen, “Samsunspor çok büyük bir camiadır. Oyuncuların bize uyum sağlaması karakterleriyle alakalıdır. Bu camia mücadele, doğruluk, çalışma ve formaya sadakat ister. Kim olursa olsun bize uymayan bir futbolcuyla yolumuzu ayırırız. Tırpan’a katkıları için teşekkür ederiz, ancak Samsunspor büyük bir camiadır ve 1-2 oyuncuya bağlı bir takım değiliz” ifadelerini kullandı. Samsunspor’un transfer sürecindeki yeni gelişmeler merakla beklenmeye devam ediyor. 1xbet giriş

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir