Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Arda Güler’den Sürpriz Açıklamalar, Real Madrid Macerası Son Buluyor mu?

Arda Güler’den Sürpriz Açıklamalar, Real Madrid Macerası Son Buluyor mu?

admin admin -
2 0

Arda Güler’den Sürpriz Açıklamalar, Real Madrid Macerası Son Buluyor mu?

Real Madrid’in genç yeteneği Arda Güler, son zamanlarda sürekli olarak yedek kulübesinde oturması ve forma şansı bulamamasıyla gündeme gelmeye başladı. Özellikle İspanyol basınında dolaşan kiralanma iddiaları, genç futbolcunun geleceği konusunda spekülasyonlara neden oldu.

Genç Yetenek Kiralanma İddialarına Yanıt Verdi

Real Madrid’e transfer olduktan sonra sakatlık problemleri ile boğuşan Arda Güler, iyileşmesinin ardından forma şansı bulmaya başlamıştı. Ancak, son haftalarda yedek kulübesinde beklemesi ve sahaya girememesi, genç futbolcunun kariyerinde bir dönemeç olabilir. Tipobet

Genç yetenek, son olarak 6 Ocak’ta Kral Kupası 3. tur maçında Arandina’ya karşı 11’de sahaya çıkmış ve 59 dakika süre almıştı. 18 yaşındaki futbolcu, 10 Ocak’ta Atletico Madrid ile oynanan İspanya Süper Kupa maçında da sonradan oyuna girmiş ve 8 dakika süre almıştı.

Sakatlık Sonrası Forma Şansı Bulamayan Arda Güler, Yeni Bir Kapı Mı Arıyor?

Ancak, Arda Güler son iki haftadır Real Madrid forması giyme şansı bulamıyor. Barcelona’ya karşı oynanan Süper Kupa, Atletico Madrid’e karşı oynanan Kral Kupası ve Almeria maçlarında kadroda olmasına rağmen sahaya sadece gözlemci olarak çıkabildi.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Real Madrid’de süre almakta zorlanan Arda Güler’in kiralık olarak başka bir takıma gitme ihtimali konuşuluyor. Genç yetenek, bu konuda yaptığı açıklamada, “Kariyerimde yeni bir sayfa açmak istiyorum. Kiralık bir opsiyon beni geliştirebilir ve daha fazla deneyim kazandırabilir” dedi.

Real Madrid taraftarları ise Arda Güler’in geleceği konusunda merakla beklemeye devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir