Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fenerbahçe’de İsmail Kartal’dan Bonucci ve Çağlar Açıklaması! Rekor Vurgusu…

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’dan Bonucci ve Çağlar Açıklaması! Rekor Vurgusu…

admin admin -
4 0

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’dan Bonucci ve Çağlar Açıklaması! Rekor Vurgusu…

İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Başakşehir’i 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Takımının elde ettiği zaferin ardından konuşan Kartal, kaçırılan pozisyonların Türkiye’de bir rekora işaret ettiğini belirtirken, sakatlığı bulunan Bonucci ve transferi gündemde olan Çağlar Söyüncü hakkında da önemli detaylar paylaştı.

Rekor Kıran Fenerbahçe, İsmail Kartal’dan Analiz Geldi

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Başakşehir’i 1-0 mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Ancak galibiyetin ardında kaçırılan pozisyonlar ve rakip kaleye yapılan baskının Türkiye’de bir rekor olduğu gerçeği yatıyordu. İsmail Kartal, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, “Bugün günündeydi. Rakip 1 kişi eksik kaldıktan sonra çok fazla kapandı. Biz de kapanan savunmayı açmak için zorlandık. Buraya 3 puan almak için geldik. Geç de olsa kazanmayı bildik. Maçın başından sonuna kadar oyunu domine eden bir Fenerbahçe vardı. 71 kez ceza sahasında topla buluşmuşuz. Bu çok üst düzey rakip ceza sahasında topla oynama rekorudur.” ifadelerini kullandı.

Bonucci ve Çağlar Söyüncü Konusunda Flaş Açıklamalar

Maç sonrası gelen sorular üzerine İsmail Kartal, savunmada önemli isimlerinden Bonucci’nin sakatlığı hakkında bilgi verdi. Ayrıca transfer döneminde gündeme gelen Çağlar Söyüncü ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Kartal, “Bonucci’nin sakatlığı hafif seviyede, tedbir amaçlı oyundan aldık. Çağlar Söyüncü transferiyle ilgili yönetimimiz görüşmeleri sürdürüyor. Kendisi kaliteli bir oyuncu ve takımımıza güç katacaktır.” şeklinde konuştu. Fenerbahçe’nin bu önemli galibiyetin ardından ligdeki iddiasını sürdürmesi beklenirken, taraftarlar ise transfer haberlerini heyecanla beklemeye devam ediyor. Betist

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir