Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galibiyeti Unutan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’den Açıklamalar

Galibiyeti Unutan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’den Açıklamalar

admin admin -
1 0

Galibiyeti Unutan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’den Açıklamalar

Hatayspor’un 10 maçtır galibiyet alamaması üzerine teknik direktör Volkan Demirel, Alanyaspor maçının ardından yapılan basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 22. haftasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Atakaş Hatayspor’un teknik direktörü Volkan Demirel, maç sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yaşanan puan kayıpları ve takımın mevcut durumu hakkında konuşan Demirel, “Maçlar 85 dakika olsa şu an farklı yerlerde olurduk, ama yapacak bir şey yok. Futbol bu yüzden güzel. Sıkıntılı bir süreçteyiz ama bu süreci takım halinde en iyi şekilde atlatacağız. Alt sıralardayız. Kırmızı bölgeye yakınız ve farkındayız. Allah’ın izniyle buradan çıkacağız. Çünkü bu takımı biz kurduk, planladık” ifadelerini kullandı. Betvole

Volkan Demirel, “Hatayspor’u Bırakacak Mısınız?” Sorusuna Net Yanıt

Basın toplantısında kendisine yöneltilen “Sezon sonunda Hatayspor’u bırakacak mısınız?” sorusuna Demirel, “Hayır. Sezon sonunu bir getirelim. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Biliyorsunuz yaşadıklarımızı” şeklinde kesin bir yanıt verdi. Tribünden gelen “yönetim istifa” seslerine değinen Demirel, bu durumun yönetimle alakalı olmadığını belirterek, “Bütün organizasyon bana ait. Sezon sonuna kadar buradayım. Kimse kendini yormasın. Bu çocuklarla beraber nasıl takımı kurup, gecemizi gündüzümüze katarak planladıysam, sezon sonuna kadar da gecemi gündüzüme katıp, bu takımı ligde tutarım” dedi.

Hatayspor’un Geleceği Hakkında Net Açıklamalar

Sezon sonuna kadar Hatayspor’da kalacağını belirten Volkan Demirel, “Hatay benim için farklı bir yer oldu. Ailem gibi görüyorum burayı. Ailemi bir aydır görmüyorum. Burada Hatayspor için çalışmaya devam ediyorum. Sadece futbolcular değil, bütün organizasyonu ben yapıyorum. Sezon sonu geldikten sonra şartlara göre hareket ederiz” ifadeleriyle takımın geleceği hakkında da bilgi verdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir