Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Feyyaz Uçar’dan Transfer Müjdesi! “Şampiyonluğa Götürecek İki İsim…”

Feyyaz Uçar’dan Transfer Müjdesi! “Şampiyonluğa Götürecek İki İsim…”

admin admin -
2 0

Feyyaz Uçar’dan Transfer Müjdesi! “Şampiyonluğa Götürecek İki İsim…”

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, gelecek sezon için önemli transfer hamlelerini duyurdu.

İstatistiksel Verilerle Şampiyonluk Yolunda Atılım

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Adana Demirspor ile oynanan karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda, önümüzdeki sezon takımlarının şampiyonluğa götürecek iki önemli transfer hamlesi üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Uçar, “Önümüzdeki sezon bizi şampiyonluğa götürecek iki isimle büyük yol katettik.” dedi. Bizbet

Hakem İstatistikçisi İle Yenilikçi Adım

Feyyaz Uçar, açıklamalarının devamında, kulüp olarak şeffaf bir politika izleyeceklerini ve bu doğrultuda hakem istatistikçisi taleplerinde bulunduklarını dile getirdi. Beşiktaş’ın futbol branşında daha önce deneyim kazanmış bir hakemi istatistikçi olarak kadrolarına katmayı planladıklarını belirten Uçar, “Bu arkadaş bize istatistikleri hazırlayacak. Biz de bu istatistikleri paylaşacağız. Aslında bunu sizin haberiniz olmadan yapan bir sürü takım var. Biz şeffaf olacağız dedik, bunları medyayla paylaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Feyyaz Uçar, gelecek sezon için belirledikleri hedeflere de değindi. Şampiyonluk mücadelesi verecekleri bir kadro oluşturmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Uçar, “Takımımızı şampiyonluk için en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Taraftarlarımıza layık bir futbol izletebilmek adına transfer çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Her anlamda güçlü bir Beşiktaş’ı sahada görmek isteyen taraftarlarımızı bu heyecan dolu süreçte yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

Özür ve Vaat

Uçar, taraftarlardan özür dilerken, takımın önümüzdeki sezon eski günlerdeki gibi şampiyonluk yarışına iddialı bir şekilde katılacağını vurguladı. Taraftarlara güven veren Feyyaz Uçar, “Emin olsunlar elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki sezon eski günlerdeki gibi şampiyonluğa oynayan bir Beşiktaş seyredecek taraftarımız.” şeklinde konuştu. Uçar’ın bu açıklamaları, Beşiktaş camiasını heyecanlandırırken, transfer sürecindeki gelişmeler merakla beklenmeye başlandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir