Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kulüpler Birliği’nde Tansiyon Yükseliyor

Kulüpler Birliği’nde Tansiyon Yükseliyor

admin admin -
5 0

Kulüpler Birliği’nde Tansiyon Yükseliyor

13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetimi üzerine gergin anlara sahne oldu. Toplantıda, Kasımpaşa, İstanbulspor ve Fatih Karagümrük kulüpleri, Büyükekşi’nin liderliğine karşı memnuniyetsizliklerini dile getirerek genel kurul çağrısında bulundu.

Kasımpaşa, İstanbulspor ve Fatih Karagümrük, “Genel Kurula Gidelim”

Kulüpler Birliği’nin dünkü toplantısında söz alan Kasımpaşa, İstanbulspor ve Fatih Karagümrük temsilcileri, TFF’nin mevcut yönetiminden memnun olmadıklarını vurgulayarak genel kurul çağrısında bulundu. Kulüpler, daha şeffaf ve etkili bir yönetim talep ederken, futbol camiasındaki değişimin zaruri olduğunu savundu. Alobet

Galatasaray ve Başakşehir, “Sorun Hepimizin Sorunu”

Öte yandan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, toplantıda Büyükekşi ve ekibine destek vererek eleştirilere karşı çıktılar. Özbek ve Gümüşdağ, mevcut yönetimin sadece 6 ay önce seçildiğini hatırlatarak, olası sorunların tüm kulüpleri etkileyeceği uyarısında bulundular.

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç ise toplantının ardından yaptığı açıklamada, “TFF’nin istifasını istiyor musunuz?” sorusuna, “TFF’den memnun olan az sayıda kulüp var. Hiç memnun olmayanlar var. TFF, bir irade göstereceğini bildirdi, ne olacağını göreceğiz.” şeklinde yanıt verdi. Büyükekşi’nin geleceğiyle ilgili belirsizlik devam ederken, futbol camiası beklenen değişim için heyecanla gelişmeleri bekliyor.

Kulüpler Birliği Toplantısı Sonrası Gelişmeler

İstanbul’da düzenlenen Kulüpler Birliği toplantısının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin geleceği belirsizliğini koruyor. Toplantıda, Kasımpaşa, İstanbulspor ve Fatih Karagümrük kulüplerinin, Büyükekşi ve yönetiminin istifasını talep etmesi futbol camiasında büyük yankı buldu. Ancak, Galatasaray ve Başakşehir gibi kulüplerin destek açıklamaları, tartışmanın tarafları arasında ayrışmaya neden oldu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir