Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galatasaray’da Ndombele ile Yollar Ayrılıyor, Ndombele’nin Yerine 2 Güçlü Aday Gündemde

Galatasaray’da Ndombele ile Yollar Ayrılıyor, Ndombele’nin Yerine 2 Güçlü Aday Gündemde

admin admin -
1 0

 

Galatasaray’da Ndombele ile Yollar Ayrılıyor, Ndombele’nin Yerine 2 Güçlü Aday Gündemde

Galatasaray, ocak ayındaki ara transfer döneminde Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele ile yollarını ayırmayı planlıyor. Tottenham Hotspur’dan kiralık olarak kadroya katılan Ndombele’nin beklenen performansı sergileyememesi ve sürekli kilo problemleri yaşaması, sarı-kırmızılı yönetimi yeni bir 8 numara arayışına yönlendirdi. Teknik direktör Okan Buruk’un devre arasında isteğini ilettiği 8 numara pozisyonu için Galatasaraylı yetkililer, nokta atışı bir takviye yapmak amacıyla harekete geçti.

İşte Yerine Düşünülen 2 Güçlü İsim, Thomas Partey ve Marcelo Brozovic

Galatasaray’ın 6 numara operasyonu kapsamında gözünü diktiği isimler arasında Arsenal’in Ganalı orta saha oyuncusu Thomas Partey ve Al-Nassr forması giyen Marcelo Brozovic yer alıyor. Sarı-kırmızılılar, transfer çalışmalarını sürdürürken bu iki deneyimli oyuncuyu kadrolarına katma konusunda ciddi bir adım attı. Hem defansif hem de ofansif özelliklere sahip olan Partey ve Brozovic, Galatasaray orta sahasına güç katacak isimler olarak öne çıkıyor. Ayrıca, transfer çalışmaları sırasında Tanguy Ndombele’ye eski kulübü Lyon’un talip olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Betwild

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının orta sahadaki bu güçlü hamlesi ile şampiyonluk yolunda daha etkili bir performans sergilemesini umut ediyor. Transferin son günlerine yaklaşırken, bu hareketli dönemde sarı-kırmızılıların hangi oyuncuyu kadrolarına katacağı merakla bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir