Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. TVF’den Sultanlar Ligi’nin 40’ıncı Yılında Büyük Kutlama

TVF’den Sultanlar Ligi’nin 40’ıncı Yılında Büyük Kutlama

admin admin -
1 0

TVF’den Sultanlar Ligi’nin 40’ıncı Yılında Büyük Kutlama

Dünyada ve Türkiye’de kadın sporlarına önemli destekler sunan Vodafone, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile gerçekleştirdiği kapsamlı sponsorluk anlaşması ve Vodafone Sultanlar Ligi’nin 40. yılını unutulmaz bir gece ile kutladı. Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen etkinliğe, Türkiye’nin önde gelen spor ve iş dünyası temsilcileri, takım başkanları, oyuncular ve sanat camiasından birçok isim katılım gösterdi.

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 40. Yılına Özel Sponsorluk Anlaşması

Vodafone Sultanlar Ligi, Türk spor tarihinde kadın voleybolunu destekleyen en önemli organizasyonlardan biri olma özelliğini taşıyor. Vodafone, bu özel lige yaptığı yüksek düzeydeki sponsorluk anlaşması ile hem sporun gelişimine katkı sağlıyor hem de kadın voleybolculara güçlü bir destek sunuyor. Bu anlamlı işbirliği, Türk sporunun geleceğine ışık tutarken, sporculara ulusal ve uluslararası alanda daha fazla fırsat sunmayı hedefliyor. Palacebet

Engin Aksoy: “Kadın Voleybolcularımızın Başarı Öyküsü Hepimize İlham Veriyor”

Gecenin ev sahipliğini üstlenen Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Kadın voleybolcularımızın başarı öyküsü hepimize ilham veriyor. Onlardan aldığımız bu ilhamı toplumun her kesimine, özellikle de kadınlara ulaştırmak istiyoruz” dedi. Aksoy, Türkiye’nin yetenekli ve başarılı kadın voleybolcularına desteklerini sürdüreceklerini vurgulayarak, sporun birleştirici gücüne dikkat çekti.

Bu özel gece, Türk sporu ve kadın voleybolu için bir dönüm noktası olurken, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 40 yıllık tarihindeki başarıları bir kez daha gururla hatırlatıldı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir