Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fenerbahçe’den Şaşırtan Transfer

Fenerbahçe’den Şaşırtan Transfer

admin admin -
3 0

Fenerbahçe’den Şaşırtan Transfer

Ara transfer döneminde aktif bir şekilde oyuncu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, stoper hattına güçlü isimler kazandırmak için yoğun çaba sarf ediyor. Kulüp, Leonardo Bonucci’nin ardından Atletico Madrid’de forma giyen Çağlar Söyüncü için girişimlerini sürdürüyordu. Ancak İspanya’dan gelen haberlere göre, bu transfer çıkmaza girmiş gibi görünüyor.

Sarı-Lacivertliler, Çağlar Söyüncü Operasyonunda Çıkmaza Girdi

Sarı-lacivertli takım, Süper Lig’in 21. haftasında sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra yönetim, takımın savunma hattını güçlendirmek adına gaza bastı. Bu sezon ara transferde daha önce Leonardo Bonucci ve Rade Krunic’i kadrosuna katan Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü operasyonunda zorlanıyor. Twinplay

Fenerbahçe’nin Hedefi Şaşırttı: İspanyol Basınından Flaş Yıldız Transferi

İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü transferi beklenenin aksine çıkmaza girmiş durumda. Ancak Fenerbahçe yönetimi, yaşanan bu gelişme üzerine beklenmedik bir hamleyle harekete geçti. İspanyol basını tarafından duyurulan flaş haber, sarı-lacivertli ekibin başka bir yıldız isimle anlaşma sağladığını ortaya koydu.

Kulüp kaynaklarına dayandırılan haberlere göre, Fenerbahçe’nin Çağlar Söyüncü transferinde yaşanan sıkıntı sonrasında başka bir stoperle anlaşma sağlama kararı, taraftarlar arasında heyecan yarattı. Bu gelişmelerle birlikte, Fenerbahçe’nin stoper bölgesindeki kadrosunu daha da güçlendirmek adına attığı bu sürpriz adım, futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Takımın yeni transferinin kim olacağı ise merakla bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir