Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ozan Tufan’ın Müthiş Performansıyla Hull City Middlesbrough’u Devirdi

Ozan Tufan’ın Müthiş Performansıyla Hull City Middlesbrough’u Devirdi

admin admin -
2 0

Ozan Tufan’ın Müthiş Performansıyla Hull City Middlesbrough’u Devirdi

Championship’in 21. haftasında gerçekleşen mücadelede Hull City, deplasmanda Middlesbrough’u 82. dakikada Ozan Tufan’ın attığı golle 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Emmanuel Latte Lath’ın 6. dakikada kaydettiği golle Middlesbrough’un ilk yarıyı 1-0 önde tamamladığı müsabakada, Hull City ikinci yarıya hızlı bir başlangıç yaptı. 69. dakikada Liam Rory Delap’ın attığı golle eşitliği sağlayan Hull City, taraftarlarını heyecanlandırdı.

Maçın kahramanı ise 82. dakikada sahneye çıkan Ozan Tufan oldu. Yedek kulübesinden oyuna dahil olduğu anda takımını sırtlayan Tufan, fileleri havalandırarak Hull City’e galibiyeti getiren golü kaydetti. Bu önemli galibiyetle birlikte Hull City, puanını 33’e çıkararak Play-Off yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Ozan Tufan Sezonun Beşinci Golünü Attı, Performansıyla Göz Kamaştırıyor

Championship’in 21. haftasındaki Middlesbrough mücadelesinde yedek kulübesinde başlayan ancak 61. dakikada sahaya giren milli oyuncu Ozan Tufan, performansıyla dikkat çekti. Sezonun beşinci golünü kaydederek takımını galibiyete taşıyan Tufan, teknik ekibin güvenini bir kez daha boşa çıkarmadı.

Ozan Tufan’ın sahneye çıktığı dakikada attığı golle Hull City, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak ligdeki konumunu 7. sıradaki yerinde korudu. Tufan’ın etkileyici performansı, Hull City taraftarlarını umutlandırırken, ligdeki başarılı grafikleriyle dikkat çeken oyuncu, takımına olan katkısını bir kez daha kanıtlamış oldu. Parobet

Teknik Direktörün Övgüsü

Ozan Tufan’ın Middlesbrough karşısındaki etkileyici performansı, teknik direktör ve takım arkadaşlarından da tam not aldı. Maç sonrasında yapılan basın toplantısında konuşan Hull City Teknik Direktörü, “Ozan, sadece attığı golle değil, aynı zamanda oyuna girdiği anda getirdiği enerjiyle de takımımıza büyük katkı sağladı. Bu tarz oyunculara sahip olmak, her teknik direktörün hayalidir” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir