Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galatasaray’ın Avrupa Arenasındaki Yolculuğu Noktalandı, Aslan Şampiyonlar Ligi’nde Dev Gelirden Oldu. İşte O Rakam

Galatasaray’ın Avrupa Arenasındaki Yolculuğu Noktalandı, Aslan Şampiyonlar Ligi’nde Dev Gelirden Oldu. İşte O Rakam

admin admin -
2 0

 

Galatasaray’ın Avrupa Arenasındaki Yolculuğu Noktalandı, Aslan Şampiyonlar Ligi’nde Dev Gelirden Oldu. İşte O Rakam

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yaşadığı hayal kırıklığına bir yenisi eklendi. Grup aşamasındaki son maçında Kopenhag’a 1-0 mağlup olan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nden elenerek bu sezonki Avrupa macerasına veda etti. Ancak, bu ayrılık sadece duygusal bir tabloya işaret etmiyor; aynı zamanda dev bir gelirden mahrum kalmanın acısıyla da baş başa bıraktı.

Bonuslar ve Avrupa Arenasındaki Kazançlar

Galatasaray’ın bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde elde etmeyi umduğu dev geliri kaybettiği belirtildi. Özellikle, UEFA’nın ayak bastı parası olarak kulüplere ödediği 15 milyon 640 bin euro’luk bedeli kaybetmenin yanı sıra, aynı zamanda katsayı payından elde edilen 9 milyon 96 bin euro’luk geliri de kasasına ekleyemedi. Temsilcimiz, ön eleme turlarından grup aşamasına kadar olan süreçte ciddi bir finansal başarıya imza atmış ve Avrupa’nın önde gelen kulüpleriyle mücadele etmenin karşılığını almıştı.

Galatasaray’ın Avrupa Ligi’nde Yoluna Devam Ediş

Betticket devam edecek. Ancak, bu yeni durağın finansal getirileri, Şampiyonlar Ligi’nden kaybedilen gelirin tam anlamıyla telafisi olmayacak gibi görünüyor. Taraftarlar, gelecek maçlarda takımlarına destek olmanın yanı sıra, ekonomik anlamda da Avrupa’da başarılarını sürdürmelerini umut ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir