Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Maratona katılan Seçer, tüm sporcuları tebrik etti

Maratona katılan Seçer, tüm sporcuları tebrik etti

admin admin -
2 0

Maratona katılan Seçer, tüm sporcuları tebrik etti

Maratona 1696 sporcunun katıldığını aktaran Seçer, tüm sporcuları tebrik etti. Maraton hakkında bilgi veren Seçer, “Maraton toplam 4 kategoride yapıldı. Sabah ilk olarak Paten Yarışı’nın startını verdik. Daha sonra 42 K ile 10K ve ardından vatandaşlarımızla beraber benim de dahil olduğum Halk Koşusu’nu gerçekleştirdik. Bütün katılımcıları kutluyorum. 5.’sini yaptığımız maratonun darısı her seneye olsun. Ben seneye de buradayım. Yine beraber yapacağız. Bir yere gittiğimiz yok. Sizlerin sayesinde görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz, yapmaya da devam etmek istiyoruz. Sizlerin desteğiyle de bunu gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir’in birbirinden renkli ve önemli spor organizasyonları hayata geçirdiğini vurgulayan Seçer, “Geçtiğimiz aylarda Tarsus Yarı Maratonu’nu yaptık. Orada da Halk Koşusu’nda bulundum. Haziran ayında da ikincisini yaptığımız Uluslararası Kilikya Maratonu vardı. Yine Haziran ayında Kızkalesi’nde ProBeach’i yaptık. Geçtiğimiz Ekim ayında ise Tarsus’ta Kleopatra Bisiklet Festivali’ni yaptık. Bu ve bunun gibi birçok turnuva ve yarışmalar çok daha zengin içerikle, daha da güçlenerek ve zenginleşerek önümüzdeki yıllarda da devam edecek” diye konuştu. restbet slot oyunlar

Ailelere, çocuklarını Büyükşehir’in spor kurslarına kaydettirmeleri çağrısında bulunan Seçer, her disiplinde kursların mevcut olduğunu söyledi. Sporun sağlıklı bir yaşam için önemine değinen Seçer, “Spor; sağlıklı bir bireydir, iyi bir fiziktir, insanı mutlu ve huzurlu eder, sağlıklı yaşamasını sağlar” diye konuştu. Sporun birleştirici gücü olduğunun altını çizen Seçer, “Spor; bir takım olma hüviyetini, yardımlaşmayı, kazanmayı, sevinmeyi, üzülmeyi; bütün bu insan davranışlarının bütünleşmesini, ortaklaşmasını; insanların mutluluğu çoğaltmasını sağlar” ifadelerine yer verdi. Sporun milliyeti olmadığına dikkat çeken Seçer, “Spor barış ve kardeşliktir. Uluslararası müsabakalarda takımların etnik kökenleri, ırkları, dinleri ve dilleri değil, onların performansı yarışır. Bu nedenle sporu önemsiyoruz” dedi.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir