Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Akatlar Spor Park Projesi

Akatlar Spor Park Projesi

admin admin -
2 0

Akatlar Spor Park Projesi

Serdal Adalı, Akatlar Spor Kompleksi Dönüşüm Projesi kapsamında salonu 30 bin metrekare ve 12 bin seyirci kapasitesiyle yeniden planladıklarını ve ayrıca antrenman salonunu da 5 bin metrekare alanda yeniden hizmete açacaklarından bahsetti. Adalı, “Basketbol ve voleybol takımlarımız bizim gözbebeğimiz. Taraftarımız da her zaman en güzelini hak ediyor. İşte biz bugün burada, Türk spor tarihinin en kapsamlı ve büyük işbirliklerinden birini sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz. GAİN Medya’nın ana sponsorluğunda, gerekli izinlerin alınmasını takiben, Akatlar Spor Kompleksi dönüşüm projesini hayata geçirmek üzere hazır durumdayız. Bizler için önemi çok büyük olan bu işbirliği ile hedeflerimizden biri de yeni ve sürdürülebilir gelir kaynakları oluşturmaktır. Amacımız yalnızca maç günleri değil, 365 gün yaşayacak Yaşam Kompleksi’ni çok amaçlı bir proje olarak ortaya çıkarmaktır” dedi.

Hedef 200 milyon Euro gelir

Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile yaklaşık 200 Milyon Euro ile gelir hedeflediklerini sözlerine ekleyen Adalı, “Beşiktaş’ımızın banka ve kamu borçlarını kapatıyor olacağız. Ayrıca bahsettiğimiz metrekareye ek olarak komşu parsellerde de yaklaşık 70 – 80 bin metrekarelik bir alan var. Bu kısmı henüz imza altına alamadık ama şifahi olarak anlaştık. Bu alanı da projeye dahil edebilirsek gelirimiz daha da artacak. Böylelikle faiz yükünden tamamen kurtulacağız. Bu şekilde Beşiktaş’ın geleceğini de sigortalamış oluyoruz. Şu önemli detayı da vermek isterim ki, bu gelirin önümüzdeki dönemlerde transfer ve benzeri konulara harcanmamasını da teminat altına almak zorundayız. Bu nedenle elde edilen tüm geliri borçlarımız karşılığında, kulübün kasasına girmeden bankalara ödenecek şekilde kurguladık. İnşallah bu projeyi de yaklaşık 4 yılda tamamlamış olacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Serdal Adalı, konuşmasını şu cümlelerle noktalandırdı:

“Beşiktaş için gün kurtuluş günüdür. Beşiktaş için gün kazanma günüdür. Beşiktaş için gün ayağa kalkma günüdür.” bahis sigortası

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir