Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. MEB bekçilik sınav sonuç bilgisi

MEB bekçilik sınav sonuç bilgisi

admin admin -
2 0

2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı 30 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilmişti. Bekçi alımına ilişkin sınav takvimi Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilmişti. Takvim doğrultusunda 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı’nın sonuçları 23 Ekim 2023 tarihinde ilan edildi. 

2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı Sonuç Bilgisi MEB.gov.tr üzerinden görüntülenebiliyor. 

Polis Akademisi tarafından yapılan açıklamada; “2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı sonuç bilgileri yayımlanmıştır.

30 Eylül 2023 tarihinde yapılan 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavına katılan adaylar, Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesi http://www.meb.gov.tr ya da http://www.odsgm.meb.gov.tr adresinde yayımlanan sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını, 25 Ekim 2023 tarihi saat 17.00’ye kadar T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve Halk Bankası A.Ş. şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığıyla kendi T.C. kimlik numaraları ile 30 (otuz) TL sınav itiraz ücreti yatırarak, e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapacaklardır.

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Polis Akademisi Başkanlığına ve Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bireysel yapılan itiraz dilekçeleri değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvurusu ya da sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmaz.

Yazılı Sınavda başarılı olan adaylar için ilerleyen tarihlerde gerekli duyurular yapılacaktır.” denildi. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir