Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. UMUT BOLEL’DEN MÜZİK SEKTÖRÜNE DAMGA VURACAK YAPAY ZEKA PROJESİ

UMUT BOLEL’DEN MÜZİK SEKTÖRÜNE DAMGA VURACAK YAPAY ZEKA PROJESİ

admin admin -
1 0

Umut Bolel Kimdir?

Umut BOLEL Ankara’da doğdu. Bir çok farklı alandaki yaptığı projeleri ve şirketleri ile ün kazandı. Dizi sinema müzik yapımcılığı, bilişim, dijital, meta sektörlerinde ki şirketleri ve çalışmaları halen devam etmektedir. 

Son zamanlarda yaptığı projelerle ve çalışmalarla hem ses getirmiş hem tepkilerine üzerine çekmiş hem de büyük eleştiriler almıştı.

Umut BOLEL, şimdi de büyük bit teknoloji yolculuğuna çıkıyor. Çağımızın yeni teknolojisi Yapay Zeka ile yakından ilgilenen Bolel, Yapay Zeka entegreli projelerini geliştirmeye başladığını duyurdu. Önceki günlerde Yazılım şirketinin Türkiye’deki ekibinden aldığı büyük darbe ile sarsılan Bolel, hızlı bir şekilde yeni ekiplendirmeyi yaparak projelerine hız kazandırdı. Ayrıca yeni bir global projeyi de yakında duyuracağını açıklarken, yapay zeka projesi ile ilgili de açıklamalarda bulundu. 

Müzik sektörünü ilgilendiren yapay zeka projesi sanatçılara oldukça uygun maliyetlere, zaman tasarrufu ettirerek hiç yorulmadan, sadece telefon ve bilgisayar kullanarak tam profesyonel ses kayıt mix mastring ve klip oluşturma maliyeti sağlıyor. Proje ile ilgili 3 aylık çalışma sonucu lansman yapılacağı bilgisi şimdiden kulislerde geziniyor bile. Sanatçıları heyecanlandıran bu yazar zeka projesi için Umut BOLEL henüz net açıklamalarda bulunmasa bile şimdiden gözleri üzerine çekmeyi başardı. Peki ya müzik sektörü yöneticilerinin ve çalışanlarının buna tepkisi ne olacak merak uyandırıyor doğrusu. 

Aynı zamanda aktif siyasi hayatını devam ettiren Umut BOLEL’in hangi siyasi parti de yer alacağı konuşulurken, memleket partisi yöneticileri ile olan samimi ve yakın paylaşımları ile, şu anda kulislerde bu siyasi parti Memleket Partisi mi ? Sorusunu ortaya çıkartıyor. 

Umut Bolel siyasi yolculuğuna hangi parti ile devam edecek?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir