Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tam Otomatik Paketleme Dolum Makineleri

Tam Otomatik Paketleme Dolum Makineleri

admin admin -
1 0

Farklı alanların ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitlilik sunan çok fazla dolum ve paketleme makinesi vardır. İster baharatlar için olsun ister toz ve granül ürünleriniz olsun, hepsi için farklı özelliklerle tasarlanmış bu tam otomatik dolum makineleri ürünlerinize hasar vermeden paketlemeyi rahatça gerçekleştirecektir.

Tam Otomatik Paketleme Dolum Makinelerinde Olması Gereken Özellikler

  • Yüksek verimlilik sağlaması: Ürünler paketlenirken verimlilik oldukça önem taşımaktadır. Zamandan tasarruf ve üretim hızının artması avantajlı bir durum sağlayacaktır.
  • Hassas dolum: Hassas ürünler için tasarlanmış tam otomatik dolum makineleri, ürünlere özel çeliklerden tasarlanmalı ve dolum gerçekleşirken hassas terazilerle ölçümler yapılmalıdır. Bu sayede ürünün hasarsız ve hassas bir şekilde paketlemesi gerçekleşmiş olacaktır.
  • Otomatik kontrol ve izleme: Dolum esnasında bir sorun ile karşılaşıldığında sizi uyarak bir ekran sayesinde anında olaya müdahale edebilecek ve sorunları rahatlıkla çözebileceksiniz.

 

İşte bu gibi özelliklere sahip birkaç otomatik dolum makinesi ve kullanım alanları:

FMQ-W  Çoklu Elektronik Terazili Quadro

Bu FMQ-W Çoklu Elektronik Terazili Quadra tam otomatik dolum makinesi, kırılgan ve hassasiyeti yüksek ürünler için en çok tercih edilen makinelerden biridir.

Bu ürünler için makinenin eğilim %25 olacak şekilde tasarlanmıştır. Ürünle temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çeliktir ve bu çelik gıdaya uygundur. Kolay değiştirilebilir yaka seti sayesinde hızlı paket tipi değişimi sağlamaktadır. Makinede bulunan elektronik terazi sayesinde makineye dokunmadan ölçümleri kontrol edebilirsiniz. Çeşitli mekanizmaları kolay temizlenebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Benek sensörü sayesinde kolay bir şekilde hassas paket boyu ayarı yapılabilen FMQ-W  Çoklu Elektronik Terazili Quadro Paketleme Makinesi, sürekli kontrol edilen yazıcı hatasına bağlı otomatik durma işlemi ile hatalı ürünlerin önüne geçmektedir. İşlem hızı yüksek olduğundan verimlilik konusunda da katkıda bulunacaktır.

BM-XL Lineer Terazili Paketleme Makinesi

BM-XL Lineer Terazili Paketleme Makinesi, toz ve taneli ürünler için tercih edilen bir tam otomatik dolum makinesidir. Yüksek gramajlı olan ürünlerin paketlenmesi bu makinede oldukça kolaydır. Ürünle temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çeliktir ve bu çelik gıdaya uygundur. Kolay değiştirilebilir yaka seti sayesinde hızlı paket tipi değişimi sağlamaktadır. Ambalaj türüne göre soğuk ya da sıcak yapıştırma teknikleri kullanma imkanı sunar. CE standartlarına uygun güvenlik ekipmanları ile tasarımı dizayn edilmiştir.

 

BM-V Volumetrik Dolum Ambalaj/Paketleme Makinesi

Çalışma hayatında gitgide artan en önemli ihtiyaçlardan biri zamandan kazanmak olmuştur. Kullanıcıların çok sevdiği BM-V Volumetrik Dolum Paketleme Makinesi, işte burada devreye girmektedir. BM-V Volumetrik Paketleme Makinesi sayesinde paketleme işlemlerinizi en hızlı hale getirecek ve zamandan tasarruf etmiş olacaksınız.Ürünle temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çeliktir ve bu çelik gıdaya uygundur. Kolay değiştirilebilir yaka seti sayesinde hızlı paket tipi değişimi sağlamaktadır. Volumetrik paketleme makinesi sayesinde serbest düşmeye uygun; yoğunluğu istenilen hassasiyet aralığında kalan tüm ürünler paketlenebilmektedir.

BM-L Lineer Terazili Ambalaj/Paketleme Makinesi

Pirinç, susam badem gibi taneli ürünlerin paketlenmesinde çokça tercih edilen BM-L Lineer Terazili Ambalaj/Paketleme Makinesi, size hızlı ve güvenli bir paketleme sunacaktır. Lineer dolum ünitesi sayesinde ağırlık kontrolü yapılabilir ve ürünlerinizi bu kontrollere göre rahatça ayarlayabilirsiniz. Ürün tipine ve paketleme hızına bağlı olarak 2 ya da 4 kanallı modelleri de bulunmaktadır. Ürünle temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çeliktir ve bu çelik gıdaya uygundur. Benek sensörü sayesinde hassas paket boyu ayarlamalarınızı kolayca yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir