Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ünlü İş İnsanı Gayrimenkul Uzmanı Ferhat Eran Kimdir ?

Ünlü İş İnsanı Gayrimenkul Uzmanı Ferhat Eran Kimdir ?

admin admin -
2 0

Gayrimenkul Uzmanı   Ferhat Eran, 18 Ocak 1997 tarihinde Diyarbakır’da doğan bir kişidir. İlk ve orta öğrenimini Mehmet Erçin Ortaokulu’nda tamamladıktan sonra Birlik Anadolu Lisesi’nde eğitimini sürdürmüştür. Kariyerine çeşitli firmalarda yönetici olarak çalışarak başlamıştır. 2018 yılında henüz 21 yaşındayken Makro Life gayrimenkul firmasında danışman olarak göreve başlamıştır.

Kariyerinin ilk dönemlerinde eğitim pazarlama seminerlerine katılarak sertifikalar elde etmiş ve daha sonra başarılı bir danışman olarak ekibinde yer almıştır. Haftanın ve ayın başarılı danışmanları arasına girmiş ve 2020 yılında ciro şampiyonluğunu elde etmiştir. 2021 yılında ikincilikle yetinmek zorunda kalmış olsa da 2022 yılında büyük bir farkla tekrar şampiyon olmuştur. 2023 yılında da şampiyonluklarına büyük farklarla devam etmektedir. Emlak alım satım sektöründe müşteriler ve ev sahipleri arasında tanınan bir isim haline gelmiştir.

Ayrıca 2021 yılında Eran’s Global Marketing işbirliği markasını kurarak emlak alım satım pazarlama alanında 60 kişilik bir ekibin şube müdürü olarak görev yapmaktadır.

Ferhat Eran, başarıları ve emlak sektöründeki tanınırlığıyla bilinen bir profesyonel olarak kariyerine devam etmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir