Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mobil Tuvalet

Mobil Tuvalet

admin admin -
3 0

Mobil Tuvalet

Mobil tuvalet çeşitleri, taşındıkları her yerde ekstra bir çabaya gerek kalmaksızın kullanıma hazır hale getirilebildiği için pek çok yerde tercih edilen pratik bir çözümdür. Mobil tuvalet kullanılan bazı yerler aşağıdaki gibidir:

  • inşaat alanları
  • organizasyon alanları
  • parti organizasyonları ve açık havada tuvalet ihtiyacının giderilmesi gereken her yerde taşınabilir özellikteki seyyar tuvaletler kullanılmaktadır.

Tuvalet firması da seyyar tuvalet modelleri ile Türkiye’nin dört bir yanına satış yapmaktadır. Firmanın üretmiş olduğu ürünlerin hepsi açık hava şartlarına uyumlu, yüksek ısı ve soğuğa dayanıklı olarak üretilmiştir. Ürünlerin her birinin belirli bir süre garantisi bulunmaktadır. Bu sayede herhangi bir problem yaşamanız durumunda firma yetkilileri ile irtibata geçerek seyyar tuvaletlerinizin sorununu çözebilme fırsatınız olmaktadır.

Mobil WC Özellikleri

Mobil wc özellikleri, açık havada kullanılmaya uygun olarak düşünülmüştür ve bu kabinler oluşturulurken dayanıklı malzemeler kullanılmıştır. Bu ürünlerin bazı özellikleri şu şekildedir:

  • 350 litrelik temiz su deposu bulunan bu tuvaletler, normal tuvaletlerin aksine şebeke suyu ile doğrudan bağlantı kurulmasına gerek kalmadan uzun süre boyunca kullanılabilmektedir.
  • Herhangi bir lağım bağlantısına ihtiyaç duymadan tuvalet atıklarının uzaklaştırılmasını sağlayan fotoseptik atık depoları, tuvalet ihtiyacının hijyenik bir ortam sağlanarak karşılanması için tasarlanmıştır.
  • Polietilen madde kullanılarak üretilen tuvalet kabinleri, açık hava şartlarında uzun süre boyunca kullanılmaya uygun şekilde kaliteli malzemeler ile üretilmiştir ve 10 yıla kadar garantileri bulunmaktadır.

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir