Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Davut Topoğlu Holding cesaretli girişimleri ile adından söz ettiren ve ülkemiz için de gurur kaynağı olan bir holding

Davut Topoğlu Holding cesaretli girişimleri ile adından söz ettiren ve ülkemiz için de gurur kaynağı olan bir holding

admin admin -
3 0

1981 yılında inşaat faaliyetlerine İstanbul Şişli bölgesinde başlayan Davut Topoğlu Holding bir ilke imza attı. Holding ilk olarak Davut Topoğlu Holding‘in kurucusu Davut Topoğlu ile 1992 yılında şirketleşmiştir. Ardından da Davut Topoğlu İnşaat markası altında faaliyetlerine kurumsal olarak devam etmeye başlamıştır. İstanbul’un önemli konumlarında iş yapan holding yaptığı işler ile isminden söz ettirmiş ve güven konusunda da kendini ispatlamıştır. 

Yaptığı işlerde ilk amaç bölgenin ihtiyacı ve isteklerine yönelik faaliyet gösteren holding İstanbul gibi kültürel bir bölge için kültürel birikimi korurken aynı zamanda modern dokunuşlar ile kendini göstermiştir. 

Tüm bunların ardından 2014 yılında “Dünyanın en sağlıklı binası “ konsepti ile Türkiye’nin ilk doktor muayenehane merkezini olan Vital Fulya Plaza’ yı hizmete açmış ve 70’in üzerinde hekime muayenehane hizmeti vermeye başlamıştır. Türkiye için oldukça önemli olan bu merkez ile misafirlerine eksiksiz bir konfor sunmaktadır. 

Şimdilerde ise sağlıktan turizme, inşaattan yatırıma uzanan pek çok alanda hizmet veren Davut Topoğlu Holding, yerli sermayesi ile büyümeye ve ülkemize hizmet etmeye devam etmektedir. Oldukça yoğun çalışan Davut Topoğlu Holding hedefindeki projelerini hayata geçirmek için tüm gücü ve tecrübesiyle yoluna devam etmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir