Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. “Denizden çöp getirene, drone video çekimi hediye”

“Denizden çöp getirene, drone video çekimi hediye”

admin admin -
2 0

ANTALYA’nın Kaş ilçesinin en büyük yat filosuna sahip olan “Ergun Kaptan” lakabı ile bilinen Ergun Dündar, düzenlediği yat turlarında verilen yüzme molalarında ilginç bir çevrecilik etkinliği düzenliyor. ‘Denizden çöpü getirene drone video çekimi hediye”’ kampanyası başlatan Dündar, yüzme anında denizden çöp çıkaran müşterilerinin, drone ile videolarını çekiyor.

 

 

Ülkemizin en büyük döviz gelirleri arasında olan Turizm sektörü hareketli günler geçiriyor. Bayram tatili sürecinde neredeyse boş oda bulunamayan Kaş’ta tekne turları düzenleyen Ergun Dündar, bir yandan sosyal bir farkındalık yaratmaya çalışırken, bir yandanda konuklarını memnun ediyor.

“Kaptan Ergun” adlı 95 kişilik teknesiyle her gün Kaş’tan Kekova’ya tur düzenleyen Ergun Dündar, Kaş yakınlarındaki İnönü Koyu’nda ve Kekova’nın girişindeki Akvaryum Koyu’nda müşterileri için yüzme molası veriyor. Dönüş yolunda ki yüzme molası ise Kekova bölgesinde ki Tersane Koyu ve Kaş yakınlarındaki Çamlık Koyu’nda veriliyor. Her yüzme molasında mikrofonu eline alan Ergun Dündar, yüzme anında denizden çöp bularak, tekneye çıkaran her müşterisine özel drone ile video çekiyor. Ergun Dündar, duyarlılık gösteren müşterilerine de ayrıca teşekkür ediyor.

Denizden çöp çıkararak özel drone çekimi yaptıran ve harika bir tatil anısına sahip olan Seda Öztürk “Bizim için çok değerliydi, tatile geldiğimiz bu beldeye bir yarar sağladığımızı hissettik. Tabiki kilolarca çöp çıkarmadık, zaten Kaş’ın denizi çok temiz. Ama çocuklarımın bu sorumluluğu hissetmesi ve bilinçlenmesine çok memnunum ” dedi.

Her gün tekne turlarında bu etkinliği düzenleyen turizmci ve yat kaptanı Ergun Dündar da “Geçmiş yıllarda da çeşitli kampanyalar yaptık. Amacımız her zaman sosyal bir farkındalık ve bilinç yaratmaktı. Misafirlerimizin artık bu konuda daha dikkatli davrandığını ve bu farkındalığı yaşadığı şehire döndükten sonrada sürdürdüğünü görüyorum ” diye konuştu.

 

Kaptan Ergun Kimdir?

 

Ergun Dündar, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. Üniversiteden mezun olduktan sonra kurumsal iş hayatına atılmış, daha sonrasında 20. yılını dolduran “Boat Trip Turkey” markasını kurmuştur. Kaş’ın en büyük tekne filosuna sahip olan Ergun Dündar bir deniz sevdalısıdır. Ayrıca 70 Bin takipçili instagram hesabında Kaş’ın tanıtımlarını yaparak, bölge turizminede katkı sağlamaktadır.

 

https://boattripturkey.com/

https://www.instagram.com/captainergun/

https://tr.linkedin.com/in/ergun-d%C3%BCndar-05a7a56

 

Ergun Kaptan ile ilgili çıkan Haberler ;

https://bit.ly/3r79bop

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir