Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Casus Böcekler Elektrikli Eşyalara Saklanıyor

Casus Böcekler Elektrikli Eşyalara Saklanıyor

admin admin -
3 0

Casus Böcekler Elektrikli Eşyalara Saklanıyor

 

Son yıllarda teknolojinin gelişmesi ve daha fazla ulaşılabilir olması, bazen dezavantajlar ortaya çıkarabilmektedir. Özellikle kötü niyetli insanlar bu zararlı teknolojilere internet üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyor.

Casus böcekler gibi hem dinleme hem izleme yapan cihazlar bugün ev ve işletmelere kolaylıkla girebiliyor. Aslında böcek arama hizmeti ile kolaylıkla bulunabilen bu cihazlar tüm elektrikli eşyalar içerisinde de gizlenebilmektedir.

Elektrik Prizinde Casus Olabilir

Evinizde veya işletmenizde özel hayatınızın ya da iş hayatınızın size özel kalmasını isteyebilirsiniz. Ancak kimi zaman bireysel anlaşmazlıklar kimi zaman da rekabet bu bilgilerin dışarı sızmasına neden olabilmektedir. Teknospy ise bulunduğunuz ortamda tüm elektrikli eşyalar içerisinde saklanabilecek böcekleri ortaya çıkarmak için çalışmaktadır.

Casus böcekler herkesin kolaylıkla kullanabileceği yazılımlar ve donanımlar sağlar. Öyle ki bu cihazlar, parmak ucu kadar küçük yapılarıyla her noktaya girebiliyor. Sizi dinlemek veya izlemek isteyen kişiler de ortamda bu cihazları her noktaya yerleştirebilir. Elektrikli eşyalar açısından da prizler, modemler, telefonlar, televizyon veya avize içerisine casus yerleştirilebiliyor. Yıllarca gündelik olarak kullandığınız elektrik prizinin içerisinde de casus yer alabiliyor.

Elektrikli eşyalar içerisinde kablolu veya kablosuz bu şekilde casus böcek kullanılabilir. Çünkü bu cihazlar aktif veya pasif yapıları ile çalışmayı sürdürebilir. Bazen kısa süreli bir kayıt alınması, bazen de sürekli canlı yayın alınması için kullanılabilir. Üstelik aklınıza gelmeyecek noktalarda bulunması nedeniyle ancak böcek arama hizmeti bu cihazları ortaya çıkarabilir.

Casus Böcek Arama Her Yerde Yapılabilir

Elektrikli ve elektronik eşyalar bugün hayatımızın her noktasında kullanılmaktadır. Bu açıdan bakıldığında da böcek arama hizmeti istediğiniz her ortamda verilebiliyor. Teknospy böcek arama için evinizde, iş yerinizde, ofisinizde veya araçlarınıza hizmet vermektedir. Örneğin, her gün masanızda kullandığınız çalışma lambası içerisinde bir casus yer alabilir. Bu riske karşı da çok detaylı bir çalışma yapılması gerekir.

Firma çok uzun yıllardır bu konuda yapısını geliştirmeye devam ediyor. Bu amaçla TSCM(Technical Surveillance Counter Measures-Teknik Karşı Gözetim Önlemleri) alt yapısı kullanıyor. Bu yapı sayesinde uzman ve prensipli bir ekip kurumlar, ikametgahlar, araçlar ve cihazlarda arama yapabiliyor. Dinleme ve izleme şüphelerinde profesyonel böcek arama hizmeti ile riskler garantili bir şekilde ortadan kaldırılmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir