Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sosyal Medya Yönetim Araçları

Sosyal Medya Yönetim Araçları

admin admin -
2 0

Sosyal Medya Yönetim Araçları

Günümüzde birçok kişi sosyal medya platformlarında gününün büyük bir kısmını geçirmektedir. Kişiler sosyal medya platformları üzerinde üretmiş oldukları içerikleri onları takip eden kişilere sunmaktadırlar. Normal kişisel hesap kullanan kişilerin yanı sıra kurum ve kuruluşlarda aktif olarak sosyal medya platformlarını kullanmaktadırlar. Kurum ve kuruluşların sosyal medya hesaplarını iyi bir şekilde yönetmek için büyük emek ve zaman harcanmaktadır. Bu hesapların çok daha iyi bir şekilde yönetilebilmesi için sosyal medya yönetim araçları kullanılmaktadır. Dilerseniz sizlere sosyal medya yönetim araçları konusunda bilgiler verelim. Bu sosyal medya yönetim araçları kurum ve kuruluşların yanı sıra kişisel hesaplar için de kullanılabilmektedir.

Sizlerde kişisel hesabınızı veya firmanıza ait sosyal medya hesabınızı profesyonel olarak yönetmek için sosyal medya araçlarını kullanabilirsiniz. Eğer hesaplarınızı yönetmek için yeterli vaktiniz bulunmuyorsa SEO Rendesi olarak sizlere yardımcı olabiliriz. SEO Rendesi firması olarak Ankara SEO hizmetinin yanı sıra birçok hizmeti sizlere sunmaktayız. Sizlerde firmamızdan hizmet almak istiyorsanız ve firmamıza ait tüm hizmetler hakkında bilgi almak istiyorsanız bizlere ulaşabilirsiniz.

 

  1. Sprout Social

Sprout Social uygulaması içerisinde sosyal medya içeriklerinin planlanması ve raporlaması gibi birçok sosyal medya aracını tek bir platform üzerinde sunmaktadır. Uygulamanın en dikkat çekici özelliklerinden biri de Sprout Social uygulamasının müşteri ilişkileri yönetimi özelliklerini sağlayan piyasada birkaç adet bulunan sosyal medya yönetim araçları arasında yer almasıdır. Müşterilerinizin eksiksiz bir yönetim profiline sahip olmak ve müşterilerinize daha kaliteli hizmet sunmak istiyorsanız Sprout Social uygulaması oldukça işinize yarayacaktır. Sprout Social uygulaması, uygulamayı ilk olarak kullanacak kullanıcılara 30 günlük deneme sürümü hizmeti sunmaktadır fakat bu süre bittiği zaman ücretli üyeliğe geçmeniz gerekmektedir.

 

  1. Sendible

Sendible uygulamasını diğer sosyal medya yönetim araçlarından ayıran en belirgin özelliği diğer sosyal medya yönetim araçlarına göre daha üst düzey bir sisteme sahip olmasındandır. Uygulamanın üst düzey bir sisteme sahip olmasıyla birlikte yapacağınız işleri daha hızlı ve daha kolay bir şekilde uygulama üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Sendible uygulaması Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest, Worpress gibi yaklaşık 10 adet blog hizmetleri platformları ve sosyal medya platformları ile uyumlu olarak çalışmaktadır. Sendible bunların yanı sıra Tumblr, Blogger, Facebook Pages, Google My Business gibi platformlar ile de oldukça uyumlu bir şekilde çalışmaktadır.

Sendible uygulamasının en belirgin ve en önemli özelliği ise SMS ve E-Mail entegresi desteği sunmasıdır. Firmanız için etkili bir E-Mail pazarlama kampanyası oluşturabilirsiniz. Uygulamanın sunmuş olduğu SMS hizmeti ile birlikte müşterilerinize kampanyalarınız hakkında veya dilediğiniz başka bir konu ile ilgili SMS gönderimi sağlayabilirsiniz. Fakat uygulama üzerinden bir ay içerisinde 100’den fazla SMS göndermek istiyorsanız ücretli üyeliğe geçmeniz gerekmektedir.

 

 

 

  1. Zoho Social

Zoho Social uygulamasını kullanarak Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin ve Google My Business hesaplarınızı profesyonel bir şekilde yönetebilirsiniz. Zoho Social uygulaması ile tüm zamanlama araçlarına bir uygulama ile birlikte sahip olacaksınız.

Zoho Social, ekip çalışmaları için oldukça kullanışlı bir uygulamadır. Uygulama içerisine ekip oluşturarak ekibinize katılmasını istediğiniz üyeleri davet edebilirsiniz. Davet etmiş olduğunuz üyelerin yetkilerini tamamen siz belirleyebilirsiniz. Ekibe eklediğiniz üyelerden hangi üyenin hangi sosyal medya platformunu yönetebileceği kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.

Zoho Social uygulamasında mesajlaşma sistemi de bulunmaktadır. Böylece mesajlaşmak için başka bir uygulamaya gerek duymadan Zoho Social uygulaması üzerinden ekibinizle aktif bir şekilde mesajlaşabilir ve sürecin yönetimini sağlayabilirsiniz. Uygulama paneli üzerinden tüm süreci planlayabilir ve ekibiniz ile toplantılar düzenleyebilirsiniz. Zoho Social uygulamasını diğer sosyal medya yönetim araçlarından farklı kılan en belirgin özellik uygulamanın ekip kullanımına son derece uyumlu bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla ekip çalışması için birçok kişi Zoho Social uygulamasını tercih etmektedir.

 

  1. SocialPilot

SocialPilot uygulamasını kullanarak Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest ve Google My Business hesaplarınızı kolay bir şekilde yönetimini sağlayabilirsiniz. Uygulamanın almış olduğunuz en ucuz ücretli paketi ile birlikte en fazla on adet sosyal medya hesabınızı yönetebilirsiniz. Ayrıca Rus pazarına hizmet sağlıyorsanız SocialPilot uygulaması VK sosyal medya platformu ile uyumlu çalışan listemizde bulunan tek sosyal medya yönetim aracıdır.

SocialPilot uygulaması ile üretmiş olduğunuz içerikleri planlamak oldukça basit ve kolaydır. İşlem bir kere yapıldığı vakit sürükle bırak sistemi ile birlikte sosyal medya takvimi üzerinden işlerinizin yönetimini sağlayabilirsiniz. SocialPilot’ın kullanıcılara sunduğu gömülü etiketleme özelliğini kullanarak sosyal medya içerisinde yapacağınız paylaşımların daha çok etkileşim almanız mümkün olacaktır. Bu özellik ile birlikte paylaşacağınız içeriğe uygun etiketler girilerek paylaşımınızın sosyal medyada daha büyük etkileşim almasını sağlayabilirsiniz.

SocialPilot uygulamasının bireysel paketleri ekip fiyatlarına göre daha ucuzdur. Fakat ekip halinde bu uygulamayı kullanmak isterseniz bunun için profesyonel bir paket satın almanız gerekmektedir. SocialPilot uygulaması alacağınız profesyonel pakete ek olarak sizlere 14 günlük deneme süreside sunmaktadır. Bu şekilde alacağınız pakete ek +14 gün fazladan hizmeti kullanmış olacaksınız.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir