Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. “TFF’de ‘Bursaspor’un borcu yoktur’ konusunu konuştuk”

“TFF’de ‘Bursaspor’un borcu yoktur’ konusunu konuştuk”

admin admin -
2 0

“TFF’de ‘Bursaspor’un borcu yoktur’ konusunu konuştuk”

Bursaspor Başkanı Recep Günay, TFF’de yapılan toplantıda ‘Bursaspor’un borcu yoktur’ konusunu anlattıklarını ve Tahkim Kurulu’ndaki savunmanın haklı bulunması halinde borçların çoğundan kurtulacaklarını söyledi. Günay, “TFF’de 2,5 saat toplantımız oldu. 3 puan silinmemesi için. Buradaki insanlar 3 puanımızı sildi. Bizi nasıl aşağıya çekerler onu düşünüyorlar. TFF’de, ‘Bursaspor’un borcu yoktur’ konusunu anlattık. Bırakın 3 puanı diğer cezalar da kalkabilir. Bunlarla uğraşıyoruz. Ama Recep Günay gitsin diye aksini istiyorlar. Tahkim Kurulu’ndaki savunmamız haklı olursa, futbolculara ve menajerlere olan tüm borçlar o günkü yönetim kurulundaki isimler ödeyecek. Bursaspor’u bu hale getirenler bunun bedelini ödeyecekler. Rahatsızlık bu” dedi.

“Size gider ayak 3 tane adam satan adam lazım”

Bursaspor Başkanı Recep Günay, Emin Adanur-Hayrettin Gülgüler dönemine atıfta bulundu. Başkan Günay, Emin Adanur’ın görevi bırakırken Trabzonspor’a gönderdiği üç futbolcuyu ima ederek, “Size gider ayak 3 tane adam satan adam lazım. Bursaspor’un 1 TL’sini savunan adam değil. Ama o adamlar şöhretli. İki kere küme düştük ama biz düşmedik. Süper Lig’den düştük. O zaman o tahtayı açamadılar. Her yerden gelir varken açamadılar. Onlara yapmadığınız hakareti bize yaptığınız. Biz yanlış bir şey de yapmadık. Bursaspor’un geliri vardı da biz cebimize mi attık?” Gonebet

“Bursaspor’un borcunu siz yatıracaksınız diyorlar”

Bursaspor Başkanı Recep Günay, vergi borcu ile ilgili olarak ise, “Vergi borcunun son günü bugün. Hem bizi küçümseyeceksiniz, bunlar sinek sekiz diyeceksiniz, sonra da siz yatıracaksınız diyeceksin? Hani adaylar vardı? 400-500 milyon bavula koymuşlar. Onlara çağrıda bulundum. 1 TL’yi tartışıyorlar 15 gündür nasıl buluruz diye! Bunları da yazın. Birileri yatırsın. Bunları da yazın. Herkes büyük Bursasporlu ama ödemeye gelince bizi gösteriyorlar. Bu gerçekler acı. Bunlar iyi günlerimizdi. Bundan sonra göreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir